İnfoteknik Ürünler

Brother - Samsung - Ricoh Teknik Destek

PT-9700PC Ürün Detayları

PT-9700PC

Etiket Yazıcı / Etiket Yazıcı
Brother PT-9700PC

Termal transferle basılan etiketler sağlam, renk solmasına dayanıklı ve olağanüstü ısılarda kullanımı iyi olmasına rağmen, ek aşınma ve kimyasal koruma için saydam bir üst laminat tabakaya ihtiyaç duyulmaktadır. 
PT-9700PC masaüstü barkod ve tanımlama yazıcısı daha kalıcı etiketler gerektiren uygulamalar için tasarlanmış, talep üzerine gerçekten lamine etiketler basmaktadır. 360 dpi çözünürlükte basılan bu yüksek kaliteli lamine etiketler kendilerini imalatta seri numara etiketleri, depolarda parça ve ürün tanımlama etiketleri, kalite yönetiminde kalibrasyon ve varlık yönetimi etiketleri ve zorlu ortam uygulamaları için işaretlemeler olarak ideal kılan parlak saydam bir yüzeye sahiptir. 
İlgi çekici endüstriyel tasarımı ve kapladığı alanın azlığı ile hızlı 3.1 ips¹ baskı hızı PT-9700PC'yi imalat uygulamaları için kullanıma uygun kılmaktadır. Dahili otomatik kesicisi istediğiniz uzunlukta devamlı etiketi tek seferde hatasız kesmekte veya kolay etiketleme için bir şerit üzerine yarı kesilmiş çoklu etiketler şeklinde yapılandırmaktadır. 
Diğer termal transferli etiket yazıcılarından farklı olarak sarf malzemelerinin değiştirilmesi kolay ve gerçekten sorunsuzdur çünkü PF-9700PC önceden yüklenmiş ve kullanıma hazır mürekkep şeridi, yapışkanlı arka ortam gibi tüm sarf malzemelerini içeren gerçek yerleştirmeli kartuşlu HG ve TZ bantları kullanmaktadır- herhangi bir ayarlama gerektirmemektedir! 
Tamamen Windows® 7² ve diğer Windowds® OS bilgisayarlarına uyumlu GDI yazıcı olarak tasarlanmasına rağmen PT-9700PC diğer işletim sistemleri ve barkod tarayıcı, klavye, medikal veya test ekipmanı gibi bağımsız cihazlarla³ da kullanılabilmektedir. Uzun bir güvenilirlik geçmişine sahip bir mekanizma çevresinde üretilmiş PT-9700PC 2 yıllık sınırlı garanti, ücretsiz müşteri desteği ve HG bandı, AC Adaptörü, USB kablosu ve güçlü ancak kullanımı kolay bir tasarım yazılımı uygulaması olan PT- Editor içeren bir CD dahil olmak üzere etiket basmak için ihtiyacınız olan herşey ile birlikte gelmektedir. 
Bu yüksek performansın, çok yönlülüğün ve güvenilirliğin kombinasyonu ile neden PT-9700PC'nin profesyonel kalitede ve zorlu ortam uygulamaları için en iyi masaüstü barkod ve etiket yazıcısı olduğunu şahsen deneyip görmüyorsunuz? 

Ana Özellikler 

Yüksek kalitede, olağanüstü dayanıklı lamine termal transferli etiketler basmaktadır. 
Windows® 7² ve diğer Windows® OS bilgisayarları ile uyumlu 
Barkod tarayıcıdan, klavyeden veya diğer bağımsız cihazlardan³ çıktı alır. 
PT- Editor baskı uygulaması tasarım yazılımı ile birlikte gelir. 
Yüksek kalitede 360 dpi metin, grafik ve bar kodları basar. 
3.1 ips¹'ye kadar hızlı, host tabanlı baskı 
Güvenilir dahili otomatik kesici 
USB 2.0 ve RS-232C seri ara yüz bağlantısı 
İlgi çekici, kaplama alanı az yazıcı tasarımı 
Komple yazılımı, kabloları ve daha birçoğu ile birlikte gelmektedir!

Bu Kategorideki Diğer Ürünler:

Etiket Yazıcı













Garanti Kapsamımız
  • 08:00 - 19:30 Teknik Merkez
  • Uzman Teknik Ekip
  • 7/24 Yerinde Acil Servis
  • Kesintisiz 7/24 Erişim
  • Tam Sistem desteği
  • Danışmanlık Uzaktan Destek
Müşteri Yorumları

Hızlı dektek, tam aradığım gibi.. Teşekkürler.

Arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim, zor zamanımda yanımda olan bir çözüm ortağı. Sorunlara acil çözüm bulabilmek ve teknik servis almak bu kadar kolay olmamıştı.